Menu Sluiten

MAEX Match voor MVO partners

Hulp geven en een burgerinitiatief of een sociale ondernemer ondersteunen is een van de leukste dingen die je kan doen. Juridisch of fiscaal advies, website aanpassen, een stichting oprichten, als bestuurder aan de slag of voor praktische zaken als hulp bij de moestuin of een lamp ophangen. Met MAEX Match kun je via Croqqer op zoek!

Met MAEX Match kunnen jouw medewerkers hulp aanbieden aan lokale sociale ondernemingen, burgerinitiatieven en communities. Het kan om allerlei vragen gaan: van behangen tot de hond uitlaten, snoeien van een heg, logo-ontwerp, juridisch of fiscaal advies tot een website maken. In de laatste gevallen kan je als helper ook on-line ondersteunen. Via MAEX Match kan je als vrijwilliger aan de slag. Ook is het mogelijk klussen te ruilen: de buurman maait jullie gras, jullie helpen hem bij zijn belastingaangifte. En als je wilt kan je ook een bedrag voor de vriendendienst afspreken: jij bepaalt!

Draag jij ook bij aan je leefomgeving? Partner van MAEX Match worden?  Meld je aan, het is nog gratis ook!

Wil je een op de MAEX genoteerd initiatief helpen en daarmee impact creëren? Meld je dan aan, beschrijf in je profiel wat je talent is en plaats een goede foto. Geef aan in welke categorie oproepen je geïnteresseerd bent. Kies ook of je in de buurt, in heel Nederland en/of on-line wilt helpen.

MAEX Match Croqqer MVO partner

Wil je een op de MAEX genoteerd initiatief helpen en daarmee impact creëren? Meld je dan hier aan, beschrijf in je profiel wat je talent is en plaats een goede foto. Geef aan in welke categorie oproepen je geïnteresseerd bent. Kies ook of je in de buurt, in heel Nederland en/of on-line wilt helpen.

Interesse om MVO partner te worden? Mail ons.